top of page

Herstellen doe je nooit alleen, wel in verbinding met anderen

Ik kreeg reeds zoveel lieve steunende berichtjes van lezers omtrent mijn blog. Ik wou ze heel graag met jullie delen omdat ik dankbaar ben hoeveel liefde, vriendschap & steun er ondanks alles in deze wereld toch mogelijk is…. Dat geeft hoop!


Voel jullie vrij om ook een (respectvolle)reactie achter te laten op deze blog! Ik hoor heel graag van jullie persoonlijke levenservaringen, levensreizen & tips om met uitdagingen in het leven om te gaan….


Dat is uiteindelijk mijn bedoeling met deze blog; elkaar inspireren en veel van elkaar leren…


Veel liefs,


Shauni


1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Rated 5 out of 5 stars.

Geweldig , je bent een doorzetter x

Like
9DC2875A-833A-40F3-898C-E94125376F42-63145-00000CCB0129160C.jpg

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Wil je graag nog meer over mij te weten komen? Klik dan zeker eens door naar mijn "over"-pagina.

Krijg een melding bij elke nieuwe blogpost

bottom of page